Despre

Petre Vinatoru

Petre Vinatoru

Fotograf. Grafician. Artist Vizual.

Profil

Despre mine

     Pentru mine fotografia este si va ramane o pasiune transformata in profesie odata cu experienta acumulata in decurs de 10 ani.

De la primul curs de fotografie in Ravenna, Italia anul 2008, fiecare declansare a aparatului m-a facut sa imi doresc sa progresez, sa devin mai bun iar pentru asta am continuat sa particip la seminarii, sa studiez si sa fotografiez in fiecare zi.

     Am strabatut strazile multor orase din Europa, surprinzand portrete din cele mai diverse, am traversat mari ca si fotograf pe nava de croaziera insa mi-a facut o deosebita placere sa fotografiez evenimente importante din viata oamenilor.

Un plus profesional l-a avut cursul de Arta Fotografiei un Master Class cu celebra Annie Leibovitz dar si cursul de Fotografie si Elemente de Limbaj Vizual de la Universitatea Natioala de Arta Teatru si Film (UNATC).
Cursurile de grafica si design sunt cele care au completat pregatirea mea ca si artist vizual si dau forma finala fotografiilor si materialelor realizate.

     Pentru realizarea unei fotografii reusite, in afara de cunostinte solide avem nevoie de o camera, iar eu optez pentru un senzor full frame de ultima generatie si lentile profesionale pentru a surprinde cele mai mici detalii dar si culori intense si naturale. Insa, cunostintele teoretice si tehnice plus aparatura aduc fotografii reusite daca adaugam urmatoarele ingrediente magice: personalitate, entuziasm si seriozitate.

Sunt persoana cu zambetul pe buze, imi place sa experimentez in fotografie si am un simt aparte pentru instantanee.

Ganduri bune,
P. V.