7 motive sa angajezi fotograf la nunta

7 motive sa angajezi fotograf la nunta

1. Stie ce are de facut
    Fotograful care isi ofera serviciile pentru fotografia de nunta sau al timp de eveniment are experienta unor evenimente anterioare, se documenteaza, a urmat cursuri specializate de fotografie si, in acest fel, va fi pregatit pentru orice situatie, inclusiv cele neprevazute, in cadrul evenimentului.
   Desi aparatura fotografica a avansat foarte mult, e nevoie de mult mai mult decat de o camera profesionista pentru a realiza imagini de calitate, originale, care sa surprinda atmosfera si spiritul unei celebrari.
Este, de exemplu, necesar ca fotograful sa fi studiat lumina si sa inteleaga cum sa o foloseasca si dozeze astfel incat sa obtina portrete si cadre reusite.

2. Detine aparatura profesionista
     Aparatura cu care fotograful de eveniment lucreaza trebuie sa fie de cea mai buna calitate dar sa aiba la dispozitie si o colectie de lentile.
De exemplu, lentilele wide si tele,  de buna calitate, pe care un fotograf amator, in mod normal, nu ar avea de ce sa le achizitioneze, fiind ustensile profesionale. Acestea creaza perspective in fotografie, un exemplu in fotografia de mai jos.

3. Este misiunea lui sa obtina cele mai bune imagini pentru tine
   Fotograful profesionist pentru eveniment ( nunta, botez, corporate, etc), va fi concentrat si isi va dedica tot timpul pentru a surprinda toate momentele importante ale evenimentului dar si detaliile care, mai tarziu, cand veti vizualiza fotografiile, va vor face sa retraiti si sa redescoperiti acea zi.

4. Livreaza la termen si in siguranta
   Este foarte important ca inregistrarile evenimentului sa fie in siguranta, sa nu apara pe internet fara acordul dumneavoastra, sa nu fie pierdute dar si sa fie livrate intr-un timp rezonabil, dinainte stabilit. Un profesionist respecta clientul si termenele.

5. Amintiri vii, prin fotografii
   Un fotograf profesionist va pun la dispozitie suport profesional de stocare a imaginilor dar si imprimare de calitate, culori vii si naturale care dureaza in timp, pentru nunta, botez, cununie civila sau alte evenimente importante din viata dumneavoastra.

6. Invitatii vor fi incantati de fotografii profesioniste
   Se poate crea o pagina dedicata, unde invitatii pot avea acces la imagini din cadrul evenimentului tau.

7. Evenimentele importante nu trebuie lasate decat pe mana unor profesionisti
   Evenimentele importante sunt unice si nu ar trebui sa riscati si sa pierdeti aceste momente, incredintand partea de fotografie unui amator, care, in mod obiectiv, nu are pregatirea necesara pentru a livra un produs profesionist. Fotografia de eveniment e cea care tine amintirile frumoase in viata.

Suna la 0727645476 pentru a rezerva fotograful profesionist la evenimentul tau

Share this Post:

Recomandari:

Comentarii

Lasati un comentariu